Wine and the Vision – Viiniä ja Unelmakarttoja


Juuri nyt on hyvä aika pysähtyä hetkeksi
ja koota unelmistasi oman elämäsi aarrekartta

Mikä on aarre- tai unelmakartta?
Unelmakartalla on useita nimiä kuten vision board tai aarrekartta. Se on kokoelma itse valittuja, myönteisiä kuvia, jotka symboloivat toivottuja asioita.

Wine and the Vision-unelmakartta workshopin avaa sommelière Annan opastus viininmaistelun saloihin, jonka jälkeen Wonderland by Minna Parikka-kuohuviiniä nautiskellessasi saat päästää unelmasi valloilleen ja rakentaa niistä näköisesi unelmien aarrekartan.
Unelmakartta-osuus toteutetaan kokonaisuutena Life Coach Emma Nikkasen ohjauksessa.

Anna


Anna Sukava on Hannah Winesin tapahtumista, Hotel Kämpistä ja Ravintola Finnjävelistä tuttu pitkän linjan sommeliére, jonka tavoitteena on kehittää parempaa viiniarkea ja -kulttuuria Suomeen.
“Viini kuin tunne, joka yhdistää ihmiset ja on yleensä se loppusilaus, joka tekee illallisesta täydellisen” kuvailee Anna.

Tilaisuudessa syvennytään viininmaisteluun vaikuttaviin tekijöihin, eri tekniikoihin ja käydä läpi eri aistien roolit viiniä maistellessa.

Wonderland
by Minna Parikka

Koe vaaleanpunaisten kuplien lumo!
Matkaa unelmien ihmemaahan siivittää ihana Wonderland by Minna Parikka-rosé cava, jossa
kohtaavat kaksi laatubrändiä: Minna Parikka maailmankuuluine kenkineen sekä Euroopan parhaaksi viinitilaksi valittu Vicente Gandía. Korkein laatustandardein, perinteisellä samppanjamenetelmällä valmistettu rosé cava on elegantti valinta niin kesän kuin talvenkin maagisiin hetkiin, juhliin ja tärkeisiin päiviin.
www.wonderlandbyminnaparikka.com

Emma


Emma Nikkasen yritys Jemmanen on syntynyt yhden naisen unelmasta tarjota lapsille ja sisäisille lapsille keinoja säilyttää yhteys itseensä ajoittain hektisessäkin maailman menossa.
LCF Life Coach-koulutusohjelmasta valmistunut Emma rakastaa käsillä tekemistä ja ilmaisee itseään parhaiten monin eri tavoin.

Lentokoneesta kaikille tuttu ohje ”Happinaamari ensin itselle, ja sitten vasta muille” on Emman mielestä hyvä muistutus siitä, kuinka myös omien tarpeiden täyttymisestä tulisi huolehtia.
www.jemmanen.com

Tulevan kuvitteleminen lisää tutkitusti koettua onnellisuutta ja vahvistaa hyvinvoinnin tunnetta. Aarrekarttaan liität kuvia niistä asioista tai osa-alueista, joihin kaipaat muutosta.

Voit valmistautua sen avulla muutokseen ja tulla avoimeksi uusille ratkaisuille. Kun tiedostat unelmasi ja uskot niihin, voi se muuttaa tapaasi tarkastella todellisuutta. Moni saavutus ihmiskunnassa on syntynyt juuri siksi, että joku on kyennyt ensin unelmoimaan jostain ja saanut sen sitten toteutettua.

Aarrekartan hyöty on myös se, että alitajuntamme uskoo kuvia eikä se pelkää, kritisoi, tunne aikamuotoja tai konditionaalia.

Kokemuksia iltaan osallistuneilta:

” Selkeät ohjeet ja lämpimät neuvot miten tehdä karttaa. Suvaitsevainen ilmapiiri ja ihanat juomat loivat hyvän tunnelman ja rentouden”

”Viinin maistelu karttaa tehdessä vei mukavasti mukanaan, ja muutenkin unelmien miettiminen ja niiden etsiminen auttoi avaamaan niitä itselleni.”

”Tilanne oli intiimi ja herätti paljon ajatuksia.”

”Viini on aina ihanaa!!”

Yksityistilaisuudet ja online workshopit onnistuvat myös!

Kysy lisää sähköpostitse ja pyydä tarjous anna@hannahwines.fi

Wine and the Vision -workshop on loistava ohjelmanumero esimerkiksi työporukan tai kaveriporukan pikkujouluihin, virkistyspäiville, polttareihin tai syntymäpäiville!

Varaa Wine and the Vision-unelmakartta workshopiin osallistumisesi verkkokaupasta:

%d bloggaajaa tykkää tästä: